Jordi Pesarrodona és elegit secretari nacional de l’ANC

El pallasso i vicepresident de l’Assemblea de Representants del Consell per la República, que va ser número 33 per Barcelona de Junts el 14-F, ha obtingut 2.306 vots

Jordi Pesarrodona, pallasso i vicepresident de l’Assemblea de Representants del Consell per la República (Wikimedia Commons)
Jordi Pesarrodona, pallasso i vicepresident de l’Assemblea de Representants del Consell per la República (Wikimedia Commons).

Jordi Pesarrodona, pallasso i vicepresident de l’Assemblea de Representants del Consell per la República, ha guanyat les eleccions al secretariat nacional de l’ANC, segons els resultats publicats per l’organització avui, dissabte 14 de maig. El que va ser número 33 per Barcelona amb Junts el 14-F ha obtingut 2.306 vots. La jurista Dolors Feliu ha sigut la segona amb més vots (2.188) i el tercer, l’escriptor i exdiputat de la CUP, Julià de Jòdar (1.997 vots).

L’ANC ha començat una renovació profunda. Alguns dels dirigents històrics no podran repetir per limitació de mandat. Els més votats després del top 3 són Ada Ferrer (1.564 vots), Uriel Bertran (1.562), Bàrbara Roviró (1.488), Conxita Bosch (1.352), Núria Macià (1.299), Sílvia Julià (1.267), Marina Solís (1.180), Lluís Sobrevia (1.088), Anthony Corey Sànchez (1.008) i Josep Piñol (944).

El pròxim dissabte, els 77 secretaris nacionals, seleccionats aquesta setmana, escolliran la nova cúpula dirigent de l’entitat que prendrà el relleu a Elisenda Paluzie i el seu equip a un acte a Vilafranca del Penedès. Ells definiran els quatre càrrecs orgànics de l’entitat -la presidència, la vicepresidència, tresoreria i secretaria- i impulsaran el full de ruta que les bases ja van aprovar al març i que té una vigència de dos anys.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.