Quin diputat de Junts ha batejat ja el tàndem Borràs-Turull?

Laura Borràs i Jordi Turull
Laura Borràs i Jordi Turull

Salvador Vergés, un dels representants de Junts més expressius a les xarxes socials, ha volgut batejar amb gràcia el tàndem format per Laura Borràs i Jordi Turull, que liderarà el partit a partir del pròxim congrés, si no hi ha un gir inesperat.

Aquest dimarts, s’ha referit a ells com a “TurBo”, un acrònim format a partir dels cognoms dels dos previsibles futurs màxims dirigents de Junts. “A Junts hem posat el TurBo. Gas cap a la independència!”, ha escrit a Twitter.

Aquest tuit, que ha provocat un grapat de comentaris fent-ne befa, no només incorpora la novetat de l’acrònim, sinó també una referència, “gas”, característica de Turull. L’encara vicepresident de Junts, aspirant a secretari general, va expressar en una convenció juntista, el 2020: “Si vas, a gas; si no, pa què vas”. I abans de l’1-O, com a conseller de la Presidència, va manifestar: “Ara gas a fons, a votar i guanyar”.

Vergés, diputat al Parlament per Girona, havia fregat els 800 m’agrada i els 200 retuits d’aquest comentari sobre Turull i Borràs aquest dimecres, però no sembla que el sobrenom TurBo hagi fet forat encara.

Fa un any, el març del 2021, aquest diputat de Junts va difondre un acudit a partir d’una foto que mostra una vaca alletant una vedella i, en primer pla, un gos d’esquena. “Ara mateix, a casa, el vedell Espanyot xuclant de la vaca Catalunyassa amb el gos Euru mirant cap a una altra banda (avís: qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència…)”, va escriure abans d’afegir l’etiqueta “#humordepagès“.

(Visited 290 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari