Quin diputat de Junts ha batejat ja el tàndem Borràs-Turull?

Laura Borràs i Jordi Turull
Laura Borràs i Jordi Turull

Salvador Vergés, un dels representants de Junts més expressius a les xarxes socials, ha volgut batejar amb gràcia el tàndem format per Laura Borràs i Jordi Turull, que liderarà el partit a partir del pròxim congrés, si no hi ha un gir inesperat.

Aquest dimarts, s’ha referit a ells com a “TurBo”, un acrònim format a partir dels cognoms dels dos previsibles futurs màxims dirigents de Junts. “A Junts hem posat el TurBo. Gas cap a la independència!”, ha escrit a Twitter.

Aquest tuit, que ha provocat un grapat de comentaris fent-ne befa, no només incorpora la novetat de l’acrònim, sinó també una referència, “gas”, característica de Turull. L’encara vicepresident de Junts, aspirant a secretari general, va expressar en una convenció juntista, el 2020: “Si vas, a gas; si no, pa què vas”. I abans de l’1-O, com a conseller de la Presidència, va manifestar: “Ara gas a fons, a votar i guanyar”.

Vergés, diputat al Parlament per Girona, havia fregat els 800 m’agrada i els 200 retuits d’aquest comentari sobre Turull i Borràs aquest dimecres, però no sembla que el sobrenom TurBo hagi fet forat encara.

Fa un any, el març del 2021, aquest diputat de Junts va difondre un acudit a partir d’una foto que mostra una vaca alletant una vedella i, en primer pla, un gos d’esquena. “Ara mateix, a casa, el vedell Espanyot xuclant de la vaca Catalunyassa amb el gos Euru mirant cap a una altra banda (avís: qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència…)”, va escriure abans d’afegir l’etiqueta “#humordepagès“.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.