Quina és la darrera queixa de Junts contra TV3?

Míriam Nogueras
Míriam Nogueras

La diputada de Junts al Congrés Míriam Nogueras s’ha sumat a la llista de figures del partit de Carles Puigdemont i la seva òrbita que s’han queixat públicament del tractament de l’actualitat que fan els Telenotícies de TV3.

En un tuit publicat aquest dimarts, Nogueras ha escrit que “sembla que TV3 se’ls ha oblidat posar la meva intervenció (sic)”, corresponent a la roda de premsa amb els portaveus d’ERC i Unidas Podemos. “Deu ser un descuit que segur al vespre corregeixen. De no ser així, seria un (altre) escàndol“, ha considerat. La diputada juntista ha reaccionat així a un tuit on una altra usuària deia: “No vull pensar que el fet que sigui una dona de Junts n’és la causa”.

Aquesta queixa per si de cas de Nogueras arriba quan s’ha confirmat que finalitza l’etapa de Vicent Sanchis, un periodista proper a la vella Convergència, com a director de la cadena pública catalana, una etapa marcada, entre altres coses, per la creixent indignació de Junts i personatges afins, que consideren que s’ha inclinat els darrers anys a favor d’ERC.

Abans que Nogueras, havien expressat queixes els exconsellers Josep Rull i Lluís Puig, i, sobretot, el cap de l’oficina de Puigdemont, Josep Lluís Alay, que s’ha mostrat indignat, per exemple, per la cobertura informativa dedicada a l’erupció del volcà de La Palma i l’escàs protagonisme, en l’ordre de les informacions, atorgat pel Telenotícies a l’assemblea del Consell per la República.

(Visited 282 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari