TV3 anunciarà tots els candidats de les eleccions municipals catalanes?

Alba Vergés

Dilluns, en el telenotícies vespre de TV3, el seu presentador Toni Cruanyes anunciava a so de bombo i platerets que l’exconsellera de Salut de la Generalitat, i ara vicepresidenta del Parlament, Alba Vergés, es presentarà com a candidata a les eleccions municipals (2023) de la seva ciutat, Igualada, representant ERC. De seguida, la política escrivia a Twitter: “Em fa molta il·lusió anunciar que faig un pas endavant presentant-me per ser la primera alcaldessa d’Igualada, aportant la meva experiència de govern al servei de la ciutat que estimo i fent tàndem amb l’amic i company Enric Conill! Per una Igualada molt millor, fem-ho!”, i acompanyava la seva “il·lusió” amb l’espot regalat per TV3.

L’anunci de Vergés no ha passat desapercebut per als seguidors de la xarxa d’Elon Musk, que ben aviat formulaven la pregunta que precedeix aquest text: TV3 anunciarà tots els candidats a les eleccions municipals? O, només ho farà amb aquells que més els convingui?

La piulada de Vergés també venia acompanyada d’algun elogi i de moltes crítiques per la gestió realitzada per la igualadina al capdavant de Salut en la gestió de la pandèmia, i alertaven Igualada del que els pot venir al damunt si Vergés guanya les eleccions.

Durant la gestió de la pandèmia, Vergés va protagonitzar més d’una enganxada amb l’alcalde d’Igualada, Marc Castells; ara, ambdós, podran prorrogar les seves diferències en una campanya electoral que, almenys a la capital de l’Anoia, ja ha començat.

(Visited 195 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari