Les obres de l’Espai Barça començaran aquest mes de juny

Laporta anuncia que l'equip blaugrana jugarà la temporada 2023-2024 a l'Estadi Olímpic de Montjuïc

El Camp Nou

L’Ajuntament de Barcelona ja ha aprovat la llicència d’obres per la remodelació del Camp Nou i, tal com ha anunciat juntament amb el FC Barcelona, les obres per construir el futur Espai Barça ja tenen una data d’inici: aquest mes de juny. Segons ha detallat el consistori, el club haurà de pagar uns 6 milions d’euros a l’Ajuntament per la llicència la qual, a més de la remodelació del Camp Nou, inclou també la de l’espai públic.

“És un molt bon acord i molt treballat. Molt satisfactori pel Barça, la ciutat i el conjunt del país”, ha assegurat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, qui també ha destacat que “permetrà guanyar més espai públic i renovar més de 110.000 metres quadrats a càrrec del club”. Per la seva banda, el president del Barça, Joan Laporta, ha afirmat que el futur Espai Barça “serà l’espai esportiu i d’entreteniment més gran i innovador que es fa dins d’una ciutat”. Segons els càlculs del directiu blaugrana, la remodelació permetrà al club rebre uns ingressos addicionals de 200 milions d’euros.

Laporta també ha anunciat que durant la temporada 2023-2024, a causa de les obres, el Barça jugarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, a Montjuïc. La següent temporada, la 2024-2025, el Barça tornarà al Camp Nou, però només amb un 50% de l’aforament, una limitació que es mantindrà la temporada 2025-2026.

Segons el previst, durant la pròxima temporada la remodelació afectarà la primera i la segona graderia de l’estadi, i el gruix de les obres es durà a terme quan l’equip es traslladi a l’Estadi Olímpic. Encara no s’ha concretat, però, quin preu haurà de pagar el Barça pel lloguer i l’habilitació de l’estadi.

(Visited 125 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari