UGT, CCOO i CGT convoquen vaga de neteja a Barcelona

L'aturada del servei afectarà la ciutat del 24 al 29 d'abril

Els sindicats UGT, CCOO i CGT s’han sumat per convocar una vaga del servei de neteja de Barcelona que afectarà aquest servei durant sis dies, del 24 al 29 d’abril. La protesta pretén reclamar un increment de l’IPC que sigui just i l’acord amb les pujades anuals, segons apunten els sindicats convocants.

El sindicat UGT afirma que “la vaga és necessària després del fracàs de les reunions del comitè d’empresa i empreses implicades que han acabat amb postures molt allunyades entre les parts”.

 

Per la seva part, CCOO ha afirmat que les dues propostes de la representació empresarial per aturar la vaga “són insultants per a les persones que negocien i per al conjunt de treballadors i treballadores, més encara a les portes d’una convocatòria de sis dies de vaga i tenint en compte que es porten tres anys sense increment salarial”.

 

Comissions Obreres diu que l’empresa acordar una pujada del 0,3% pels increments de 2019 i 2020 i continuar negociant els increments de 2021.

Els sindicats convoquen als 4.000 treballadors del servei de neteja de la ciutat de Barcelona contra una congelació salarial, que denuncien, es manté des del 2018. Els treballadors de neteja de Barcelona treballen per a FCC Medio Ambiente SAU, Corporación CLD Servicios Urbanos de Tratamiento de ResiduosUrbase i Prezero España.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari