Detenen el presumpte autor de la violació d’una menor a Igualada

El detingut tindria antecedents per delictes sexuals i cap relació amb la víctima, agredida l'1 de novembre

Concentració a Igualada

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home a Igualada que seria l’autor de la brutal agressió sexual a una noia de 16 anys en aquesta població quan tornava a casa des d’una discoteca del polígon de la ciutat l’1 de novembre.

A la noia la van trobar inconscient en aquest polígon industrial de la capital de l’Anoia i amb ferides molt greus. Va estar ingressada dos mesos a l’hospital de Sant Joan de Déu i continua en recuperació.

El suposat agressor seria un noi d’uns 20 anys amb antecedents policials per delictes sexuals que no tenia cap relació prèvia amb la noia. La investigació continua sota secret de sumari. La detenció s’ha fet a Igualada i aquest matí estan escorcollant el seu domicili.

El cas va generar una gran volada per la violència de l’atac, les condicions en què va quedar la víctima i les dificultats que la policia tenia per avançar en la investigació.

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha felicitat els Mossos per aquesta detenció, que diu que fa que la nostra societat sigui avui “una mica més justa”.

(Visited 100 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari