La CUP acusa un tinent d’alcaldia de Junts d’agredir un regidor

Els anticapitalistes de Santa Maria de Palutordera reclamen la dimissió d'Enric Pousa

Vídeo de Pousa difós per la CUP
Vídeo de Pousa difós per la CUP

La CUP de Santa Maria de Palutordera ha acusat el primer tinent d’alcaldia i regidor de Medi Ambient de la localitat, Enric Pousa, d’haver agredit i insultat aquesta setmana el regidor cupaire Lluís Morales en un despatx de l’Ajuntament.

La formació anticapitalista ha explicat que Morales va demanar al tinent d’alcaldia que justifiqués la retirada i el llançament a les escombraries de cartells amb què la CUP critica diversos aspectes de la gestió municipal, i que Pousa va tractar-lo de “fill de puta”, el va empènyer i va mirar d’etzibar-li un cop de puny.

A més, segons el relat cupaire, Pousa va rebutjar disculpar-se i va afegir: “Si tingués 30 anys menys et fotria una pallissa, i no retiro res!”. La CUP de Santa Maria de Palutordera ha difós un vídeo on apareix Pousa enduent-se un cartell, i diu que el tinent d’alcaldia hi afirma: “Soc el regidor de Medi Ambient de Palau, em dic Enric i no toleraré que es pengin aquestes merdes al poble”.

Així mateix, els cupaires asseguren que disposen d’un àudio on dos regidors de Junts reconeixen l’agressió. Un d’ells, Merlí Garcia, va frenar el cop de puny de Ponsa, segons la CUP.

La formació antisistema ha demanat la dimissió del primer tinent d’alcaldia. Junts, per la seva part, espera el retorn de l’alcalde, Jordi Xena, que és fora de la localitat, per consensuar una resposta, publica Nació Digital.

(Visited 226 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari