Quim Torra reconeix que no es va entendre amb Jordi Sànchez

L’expresident català diu que no segueix el dia a dia de Junts

Quim Torra
Quim Torra

L’expresident de la Generalitat Quim Torra ha reconegut que no s’ha entès amb Jordi Sànchez, l’expresident de l’ANC i secretari general de Junts. En declaracions al programa Aquí Cuní (Cadena SER), demanat per la decisió de Sànchez de no tornar a optar a la secretaria general del partit, Torra ha explicat que amb ell “no hem tingut una relació que empatitzéssim”.

L’expresident català, que presenta el seu nou llibre, Les hores incertes, ha recordat que “li he donat tot el suport mentre ha estat a la presó, només faltaria”, abans d’afegir que “a vegades coincideixes més amb unes persones que amb unes altres”, sobre la seva distància amb el número dos de Junts.

Torra ha negat que aquest partit, encapçalat pel també expresident Carles Puigdemont, l’hagi tractat malament, i ha relacionat la seva decisió de no implicar-s’hi fent-se militant del partit per “la meva certa aversió a la militància als partits polítics”, ja que “tota la confrontació política anava per una banda i jo anava er una altra”.

L’expresident català també ha afirmat que “durant la pandèmia jo no tenia temps de ficar-me en tot aquest món”, i que en alguna reunió amb figures de Junts li van preguntar per quan convocaria eleccions al Parlament de Catalunya, la qual cosa assegura que li quedava “llunyíssim”. “I ara, si ja em quedava lluny aleshores, ara, sincerament, no segueixo el dia a dia de Junts”, ha assegurat.

(Visited 161 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari