Quina política catalana es fa ressò de la corrupció espanyola?

Laura Borràs

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha tingut la genial idea de fer una piulada a Twitter fent-se ressò dels darrers informes d’Amnistia i del Grup d’Estats contra la Corrupció (Greco) del Consell d’Europa, en què aquest darrer denuncia que Espanya suspèn en lluita contra la corrupció, en concret certifica que l’estat espanyol no compleix íntegrament cap de les seves 19 recomanacions contra la corrupció.

En la seva piulada, Borràs indica: “Entre Amnesty i Greco avui l’estat espanyol apareix com una democràcia encara més defectuosa segons els estàndards occidentals: suspèn en drets i llibertats. Aprova en corrupció”.

Crida l’atenció que ho digui precisament ella, que aviat serà jutjada per malversació en la seva època de directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). Un aspecte que no ha passat per alt a Twitter. Responent a Borràs, Arnau Fuentes li recorda que “la corrupció que apareix en aquest informe inclou la de les institucions catalanes. Que no és poca, val a dir. I que al proper, potser el cas de la MH L. Borràs també hi surti, junt amb els de Colau i amiguets”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.