La falsa unitat dels populars per entronitzar Feijóo

El PP celebra aquest cap de setmana a Sevilla el seu congrés nacional, el que ha d’entronitzar el gallec Alberto Núñez Feijóo com a líder del partit i, sobretot, com a substitut de Pablo Casado. Abans, però, els populars han volgut vendre un fals procés de primàries on, tot i no haver-hi més candidat que Feijoó, han presumit d’unitat i èxit pels avals aconseguits.

A Catalunya, el PPC no ha estat una excepció, i ha volgut fer el mateix. Fonts del partit, però, expliquen que les bufetades han estat internes a l’hora d’aconseguir els noms dels compromissaris que acudiran al congrés de Sevilla. I és que les diferents famílies del PPC no han deixat passar l’oportunitat d’estomacar-se de nou internament per intentar arraconar-se els uns als altres, fent veure de portes enfora que tot està bé i tot és unitat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.