Vox exigeix als seus treballadors una adhesió total i absoluta

Vox és un partit d’hiperlideratge, de missatge únic i que tolera molt malament la crítica o la dissidència interna, com ho demostren els escassos episodis de persones de dins de la formació que han volgut retreure algun aspecte a la direcció. Però, últimament, encara estan anant més enllà.

Segons fonts del partit d’ultradreta, a Catalunya i a altres territoris de l’Estat, la cúpula està ordenant acomiadar alguns dels seus treballadors amb perfils purament tècnics perquè consideren que no tenen una adhesió suficient als seus postulats i no mostren prou efusivitat pel projecte de Vox.

Així, diverses persones, entre elles algunes a Catalunya, han deixat de treballar per al partit o per als seus grups parlamentaris perquè des de la direcció se’ls ha demanat un grau de compromís i d’afiliació al partit que, sota el seu criteri, no han tingut o han tingut en dosis massa petites. I és que a la formació d’ultradreta volen assegurar-se que tots els que reben un sol euro del partit o de les institucions on ells estan presents representin un altaveu nítid i inqüestionable del seu missatge i dels seus líders. I això que encara no han tocat gaire poder.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari