Eloi Badia renuncia a les oposicions de l’Ajuntament: “Se m’ha utilitzat”

El regidor acusa l'oposició de voler "desprestigiar" el consistori i assevera que el procés de selecció és "impecable"

El regidor d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, a Betevé

El regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, ha decidit renunciar a les oposicions per obtenir una feina de funcionari com a enginyer a l’Ajuntament de Barcelona. Després del rebombori causat en fer-se públic que diversos càrrecs del govern d’Ada Colau opositen per aconseguir una plaça al consistori, l’oposició tenia previst portar al ple aquest divendres la participació del regidor.

Badia ha acusat aquestes formacions de buscar “desprestigiar l’Ajuntament” i ha assegurat que el procés d’oposició és del tot transparent. “Se m’ha utilitzat per deslegitimar l’Ajuntament i uns processos que són impecables i s’han elaborat de forma extraordinària. Ho lamento i hi renuncio”, ha anunciat en una entrevista al programa Bàsics de Betevé.

El regidor ha explicat que va presentar-se a les proves “pensant en un pla B o C” laboral de cara al futur, “per a quan surti de la política”, i ha manifestat que “era una manera de demostrar que no hi ha cap porta giratòria ni cap tràfic d’influències“. Badia ha assenyalat que abans d’inscriure’s a les oposicions va consultar als recursos humans de l’Ajuntament si hi havia algun problema de compatibilitat, i la resposta va ser que “estava en ple dret de presentar-se a les proves”.

“Faig un pas enrere sense cap problema, seguiré fent política, que és la meva prioritat actualment, la notícia no he de ser jo, sinó que hi hagi milers de veïns que vulguin ser servidors públics”, ha conclòs el regidor.

(Visited 144 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari