Pedraz deixa que Jordi Pujol júnior disposi de 1.000 euros mensuals d’un compte embargat

El primogènit de l’expresident havia reclamat l’aixecament parcial del bloqueig per afrontar despeses ordinàries

Jordi Pujol Ferrusola al Parlament, el 2015
Jordi Pujol Ferrusola al Parlament, el 2015

El jutge instructor del cas Pujol a l’Audiència Nacional, Santiago Pedraz, ha autoritzat que Jordi Pujol Ferrusola pugui disposar de 1.000 euros mensuals, una quantitat equivalent al salari mínim interprofessional, d’un compte que té embargat.

Aquest desbloqueig parcial havia estat demanat pel fill gran de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol per afrontar despeses “subsistència” i de “manteniment” ordinàries. Segons havia assegurat, havia necessitat el suport de familiars per poder pagar-les.

Els comptes es van embargar el 2015 per ordre judicial i Jordi Pujol Ferrusola no pot disposar lliurement dels seus fons bancaris encara perquè l’Audiència Nacional vol assegurar-se el pagament d’eventuals responsabilitats que es derivin del judici del cas Pujol, que encara no té data.

Jordi Pujol Ferrusola i la resta de la família Pujol, excepte Marta Ferrususola, van ser enviats a judici el passat mes de juny per la presumpta comissió de diversos delictes contra Hisenda, delicte continuat de falsificació de document mercantil, associació il·lícita, blanqueig de capitals i frustració de l’execució.

(Visited 110 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari