Els mestres fan la tercera jornada de vaga d’aquesta setmana

El col·lectiu tornarà a mobilitzar-se dimarts i dimecres de la setmana que ve

Els professionals de l’ensenyament públic de Catalunya, que compten amb el suport de part del professorat de centres concertats, fan avui el tercer dia de vaga. La d’aaquest dijous és la darrera jornada de protestes d’aquesta setmana, tot i que el col·lectiu docent està convocat a noves aturades pels pròxims dimarts i dimecres de la setmana vinent.

Aquest dijous, els mestres han tallat la Ronda Litoral de Barcelona, a l’altura de la Barceloneta, la qual cosa ha provocat importants retencions de trànsit durant dues hores. Els docents han convocat també una manifestació per aquest dijous, amb inici a dos quarts de dotze de la plaça de la Universitat i finalització a la plaça de Sant Jaume.

El sindicat de professionals de l’ensenyament a Catalunya, USTEC·STEs, ha posat un missatge a Twitter en el qual es pot llegir: “Avui els docents faran una marxa de plaça Universitat a plaça Sant Jaume de Barcelona. Que pensa fer el Govern, blindar la Generalitat de Mossos (com va fer a la Conselleria i al Saló de l’ensenyament) o obrir la porta als sindicats i asseure’s a negociar un acord?”.

(Visited 71 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari