Nit d’acampada davant d’Educació contra Cambray

El sindicat USTEC-STEs ha reunit una vintena de persones que han dormit en tendes de campanya

Acampada davant del Departament d'Educació

Foto: @USTECSTEs

Una vintena de membres del sindicat USTEC-STEs s’han concentrat aquesta darrera nit davant del Departament d’Educació, abans del primer dia de vaga, on hi han passat la nit per exercir més pressió contra el conseller Josep Gonzàlez-Cambray. Els participants de l’acampada han dormit en set tendes de campanya que han instal·lat davant la conselleria, i han dut a terme diverses xerrades sobre el nou currículum escolar, l’externalització dels serveis, les plantilles i la immersió lingüística.

L’acampada ha estat el pas previ a les mobilitzacions convocades a partir d’aquest dimarts. A primera hora del matí, les persones concentrades han recollit les tendes i han finalitzat la protesta per desplaçar-se fins als Jardinets de Gràcia, on a les 11:30h hi ha convocada la primera manifestació de la vaga.

Els sindicats asseguren que no deixaran de protestar fins que Cambray accepti seure a negociar “des de zero”, sense cap imposició, i s’acceptin les reclamacions que arrosseguen des de fa anys. Assenyalen que els darrers canvis imposats pel Departament, com el nou currículum o l’avançament del curs escolar, són només la gota que ha fet vessar el got, i que les seves exigències estan relacionades amb la millora de les condicions laborals del professorat i amb la reversió de les retallades.

(Visited 132 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari