Un periodista dels EUA mor en un atac als afores de Kíev

El documentalista Brent Renaud, de 50 anys, ha mort per un tret prop de la capital d'Ucraïna

Acreditació del periodista Brent Renaud per informar de la guerra de Ucraïna (Twitter)
Acreditació del periodista Brent Renaud per informar de la guerra de Ucraïna (Twitter).

L’exèrcit rus ha matat al periodista Brent Renaud, de 50 anys, als afores de Kíev, segons ha informat a mitjans locals el cap de la policia de la regió de la capital d’Ucraïna, Andrii Nebitov. ‘The New York Times’ ha confirmat la defunció del reporter, que portava una acreditació antiga perquè havia treballat pel mitjà de comunicació.

El periodista dels Estats Units d’Amèrica ha mort per un tret. Un altre reporter també ha estat víctima de l’atac militar, però ha sobreviscut i li han traslladat a un hospital.

Nebitov ha volgut aportar més informació a una publicació a Facebook. “Els invasors maten fins i tot a periodistes de mitjans internacionals que estan intentant mostrar la veritat de les atrocitats de les tropes russes a Ucraïna”, ha explicat.

Renaud era documentalista i dirigia amb el seu germà la productora audiovisual Renaud Brothers, que treballa amb HBO, les televisions NBC, Discovery i PBS, i mitjans com ‘The New York Times’ i ‘ViceNews’, com informa en el seu compte de Twitter.

(Visited 98 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari