Casado sona a comiat

El president del PP marxa del Congrés sense replicar Sánchez i s’emporta l’ovació d’un partit que li ha donat l’esquena en el seu conflicte amb Ayuso

Pablo Casado
Pablo Casado

Foto: Congreso de los Diputados

El president del PP i líder de l’oposició, Pablo Casado, ha realitzat una intervenció al Congrés dels Diputats aquest dimecres al matí que ha sonat a comiat, en la qual ha proclamat que entén la política “des de la defensa dels principis i valors més nobles, com el respecte als adversaris i l’entrega als companys”.

“Tot per servir a Espanya i que els nostres fills tinguin un futur millor”, ha proclamat. Al final de la seva intervenció, Casado ha rebut una llarga ovació dels diputats del seu partit, els quals, en general, li han girat l’esquena en l’enfrontament que ha mantingut els darrers dies amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Després de la resposta del president del govern d’Espanya, Pedro Sánchez, que ha rebutjat la possibilitat d’avançar les eleccions generals, Casado no ha replicat i ha marxat de l’hemicicle. La interpel·lació a Sánchez d’aquest dimecres, sobre les cessions que estaria disposat a fer a l’independentisme, és probablement la darrera que farà Casado al capdavant del PP i es produeix quan el desenllaç de la crisi interna del partit apunta a la renúncia de Casado després que, aquest dimarts, plegués com a secretari general el seu home de confiança, Teodoro García Egea.

“Des de la diferència i la discrepàcia, li desitjo en l’àmbit personal el millor”, li ha respost el president del govern.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari