Quina iniciativa des de l’òrbita de Junts reclama diners per “l’embat definitiu”?

Rai López és un devot de Laura Borràs
Rai López és un devot de Laura Borràs

La iniciativa és un misteri, però no el seu promotor: Rai López, l’activista independentista devot de Laura Borràs que es va fer famós viatjant a peu des de les Terres de l’Ebre fins a Waterloo, per visitar l’expresident Carles Puigdemont.

Aquest membre de la flamant assemblea del Consell per la República, que darrerament s’ha estat sumant als intents frustrats d’allargar els talls de la Meridiana, va anunciar el passat 16 de febrer que té “un seguit d’accions al cap des de fa molt temps, que crec que ha arribat el moment d’iniciar”, que, segons ell, “poden marcar un abans i un després definitiu al procés d’independència de Catalunya”.

L’activista no ha avançat detalls, només que requerirà “molta feina, finançament i organització”, i ha demanat als que vulguin col·laborar o sumar-s’hi que li facin arribar un missatge privat “amb el nom real, comarca i número de telèfon”, afegint que “no us preocupeu que no us posaré en cap compromís”.

“Assumeixo les conseqüències del que pugui passar, però ha arribat l’hora de posar-nos-hi”, ha assegurat el militant puigdemontista, que també preveu que “serà difícil, ens sacrificarem, hi haurà represàlies… Però l’alternativa ja la coneixem i és molt pitjor”.

“Us parlo molt seriosament i soc perfectament conscient del que pot passar, però toca assumir riscos o no ens en sortirem, hi haurà moltes setmanes de feina i discreció, però si surt bé, serà l’embat definitiu“, promet Rai López als seus seguidors de Twitter.

A un altre usuari que li ha preguntat sobre les donacions, li ha respost que “ni en criptomoneda, ni Bizum, ni en bitllet tradicional, però cal comprar coses, si vols pots fer-ho, contacta amb mi per Telegram si ho dius seriosament”.

El pla de Rai López coincideix amb les declaracions amb què el secretari general de Junts, Jordi Sànchez, ha afirmat al diari Ara, sobre el moviment independentista, que “si no hem tocat fons, hi estem a prop”.

(Visited 190 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari