Pere Aragonès planta finalment la trobada de presidents autonòmics

Decideix no assistir al fòrum convocat per Sánchez a l'espera que la taula de diàleg trobi espai en el calendari

Pere Aragonès, amb companys del Govern

El president Pere Aragonès no assistirà a la conferència de presidents autonòmics que se celebrarà divendres a La Palma. Així ho ha confirmat la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, en la roda de premsa posterior a la reunió setmanal de l’executiu català: “Finalment, s’ha constatat que serà una trobada que acabarà en una fotografia i els punts de l’ordre del dia no han convençut i aporta poc ser-hi”.

Plaja ha informat que Aragonès s’ha posat en contacte amb Ángel Víctor Torres, president autonòmic de les Illes Canàries, per justificar la seva absència, però ha assenyalat que no té sentit la seva presència per fer-se únicament una foto.

La decisió d’Aragonès se suma al fet que encara no hi ha data per la taula de diàleg, que no es reuneix des del 15 de setembre. Sobre la data, el Govern ha indicat que voldria que “ja s’hagués fet” o que es fes “tan aviat com sigui possible”. “El que és important són els avenços. S’està treballant per una data que vagi bé a les dues parts”, ha ressaltat Plaja.

Després de la reunió de la comissió bilateral de la setmana passada, la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, va indicar que li “constava” que en qüestió de setmanes es fixaria data per la taula de negociació.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari