Per què no va dedicar més temps Borràs dissabte al tall de la Meridiana?

Laura Borràs, al tall de la Meridiana
Laura Borràs, al tall de la Meridiana

Foto: Twitter.com/Begoc111

La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, va explicar dissabte a algun dels independentistes que van tallar el trànsit de la Meridiana que havia de marxar perquè havia d’assistir a un concert de Maria del Mar Bonet.

En un vídeo de la protesta, no autoritzada des d’aquest cap de setmana pel govern de la Generalitat després de dos anys de talls gairebé ininterromputs cada vespre, es veu l’exmembre de Terra Lliure Fredi Bentanachs avisant Borràs que una dona vol parlar amb ella, i la presidenta del Parlament comunica a aquesta persona per què no trigarà a marxar.

La presència de Borràs al tall de la Meridiana no estava prevista després que ella mateixa escrivís a Twitter: “Malgrat la meva voluntat avui no us puc acompanyar. Estic contenta que tanta gent hagi entès que per anar endavant ho hem de fer junts i ho hem de fer tots”.

Borràs ha comentat, sobre el concert de Bonet, que va ser un recital “magnífic”. Sobre el seu retorn al tall de la Meridiana, en el qual ja havia participat abans de ser presidenta del Parlament, Borràs ha difós piulades dels seus partidaris, que l’han justificat amb missatges com “On alguns hi volen veure oportunisme jo hi veig COHERÈNCIA”, “HA VINGUT ALTRES VEGADES A DONAR SUPORT, PER SORPRESA I SENSE CAP MITJA DE COMUNICACIÓ. Ara espero si sou persones amb dignitat miles de disculpes per twitter (sic)”, i “La presidenta hi va anar per donar suport al col·lectiu Meridiana Resisteix, per posicionar-se a favor del dret fonamental de manifestació”.

(Visited 387 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari