La participació cau dos punts a les 14.00 h a les eleccions de Castella i Lleó

Ja ha votat el 34,74% del cens, mentre que a la mateixa hora el 2019 havia dipositat el seu vot el 36,89% dels electors

Eleccions

La participació a les eleccions autonòmiques de Castella i Lleó ha caigut dos punts a les 14.00 h respecte al 2019. Fins al moment, ha votat el 34,74% del cens, mentre que, en els anteriors comicis, a la mateixa hora ja havia dipositat el seu vot el 26,89% dels electors.

Aquestes són les primeres eleccions a Castella i Lleó en les quals únicament es tria als procuradors regionals, ja que no coincideixen amb els comicis locals, nacionals ni europeus. Aquest factor podria afectar la participació final.

Segons informa El País, la participació ha pujat de moment a Sòria i a Valladolid, mentre que en la resta de províncies ha baixat respecte al 2019. A les 11.30 h, havia votat l’11,31% del cens. És la primera vegada que s’ofereix informació de vot a aquesta hora, per la qual cosa no hi ha dades de comicis anteriors amb els quals comparar-los.

(Visited 73 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari