Quina ràfega de retrets rep ara el ‘Telenotícies’ de TV3?

Josep Lluís Alay, al programa 'Més 324'
Josep Lluís Alay, al programa 'Més 324'

Josep Lluís Alay, el cap de l’oficina de l’expresident Carles Puigdemont, ha reprès les seves crítiques a TV3 carregant aquest cap de setmana contra els continguts del Telenotícies.

A diferència de l’exconseller Josep Rull i del conseller Joan Ignasi Elena, s’ha queixat, entre altres temes, de la repercussió contra dos dels esdeveniments més comentats de les darreres hores: la victòria de Rafa Nadal a l’Open d’Austràlia de tenis i el desenllaç del Benidorm Fest.

“Després que el TN de TV3 ens informi sobre el Benidorm espanyol, la victòria del Nadal del Jusapol, la meravella dels JJOO de Pequín i que la Intersindical és molt minoritària en comparació als sindicats espanyols de la UGT I CCOO… podem seguir lluitant per la independència?”, ha plantejat el cap de l’oficina de Puigdemont.

No és el primer cop que es queixa de l’ordre de les notícies del TN. L’any passat va lamentar que l’assemblea del Consell per la República aparegués després que “Buenos Aires, Cuba i Carrizosa”, i va considerar una “vergonya informativa” el desplegament informatiu sobre el volcà de La Palma.

Si més no, Alay ha demostrat prou traça per alinear-se amb el parer dominant dels seus correligionaris a les xarxes quan ha vinculat Nadal amb l’agrupació de policies nacionals i guàrdies civils Jusapol. En canvi, l’exconseller Josep Rull ha suprimit el missatge de felicitació que havia adreçat a Nadal després de rebre una pluja de retrets, i ha publicat un altre sobre el suport del tenista de Manacor a Jusapol, que considera que té “una càrrega extraordinàriament dura per a molta gent d’aquest país”.

Més enllà de Junts, el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha ficat cullerada sobre el polèmic desenllaç del Benidorm Fest, guanyat per la cantant catalana d’arrels cubanes Chanel, sense mullar-se gaire, quan ha escrit: “Ets la guanyadora per moltíssima gent, Rigoberta Bandini. Que segueixi ressonant arreu la revolució de les dones. Felicitats, Chanel”.

(Visited 374 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari