Juvillà manté l’escó, però s’aparta de la política per problemes de salut

El secretari tercer de la mesa del Parlament i diputat de la CUP no podrà mantenir la seva activitat política habitual

Pau Juvillà

El diputat de la CUP Pau Juvillà haurà d’interrompre la seva activitat política els pròxims mesos perquè es troba “en una situació de salut complicada”, segons ha informat el partit. Malgrat tot, vol “mantenir la seva condició de diputat en defensa de la sobirania del Parlament”. El mateix Juvillà ha dit aquesta tarda que ha fet “un primer pas per tornar a pujar un cim”, en entrar a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Juvillà no assistirà aquest dimarts a la Mesa del Parlament, de la qual és secretari tercer, i probablement tampoc al ple de la setmana que ve.

La Junta Electoral Central ha donat fins divendres a la presidenta de la cambra, Laura Borràs, per retirar-li l’acta a Juvillà, condemnat a mig any d’inhabilitació per no haver retirat llaços grocs del seu despatx com a regidor a la Paeria en període electoral.

La JEC va decidir retirar-li l’escó tot i que el Tribunal Suprem encara no s’hi ha pronunciat. La cambra va aprovar la setmana passada presentar un recurs contenciós administratiu al Suprem en contra de la decisió de la JEC.

(Visited 131 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari