Les discoteques podrien reobrir l’11 de febrer si la covid-19 no empitjora

La patronal del sector està "molt decebuda" amb la Generalitat, perquè "no acaba de concretar"

L'oci nocturn

A partir de divendres desapareixeran pràcticament totes les restriccions contra la covid a Catalunya. Totes excepte el tancament de l’oci nocturn. El sector s’ha reunit amb el Govern per intentar fixar una data de reobertura, però no n’han acabat de treure l’aigua clara.

La proposta seria reobrir les discoteques el divendres 11 de febrer, això no obstant, és una data condicionada per l’evolució de la pandèmia i el Departament de Salut ni ho confirma ni ho desmenteix.

“L’única conclusió que tenim és la possible arrencada el dia 11 de febrer, tanmateix ens hem quedat molt neguitosos perquè no se’ns ha assegurat que sigui la data definitiva. Encara no és segur”, ha afirmat el secretari general del Gremi de Discoteques de Barcelona, Ramon Mas.

La Fecasarm també ha sortit “molt decebuda” de la reunió amb la Generalitat perquè “no han concretat ni justificat res”. “Ens preocupa el missatge d’inseguretat”, ha lamentat el president de la patronal, David López.

La reobertura de les discoteques seria amb un 80 o 100% d’aforament, amb l’horari habitual i amb pista de ball.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.