Volen els catalans que Espanya jugui un partit de futbol al Camp Nou?

Sí, si hem de fer cas de l’enquesta que ha fet Naciódigital al seu portal. Fa uns dies es va saber que la selecció espanyola de futbol jugarà un partit amistós contra la d’Albània el proper 26 de març. Ho farà a l’Estadi Cornellà-El Prat (RCDE Stadium), propietat del Reial Club Esportiu Espanyol, l’etern rival del Barça. Naciódigital va preguntar en aquesta enquesta, el passat dimarts dia 18, si “t’agradaria que Espanya jugués un partit al Camp Nou?”, l’estadi del Barça. La resposta, dos dies després, era que el nombre de persones a les quals els agradaria que Espanya jugués al camp de l’equip que presideix Joan Laporta era el doble d’aquelles a les quals no els agradaria. A les 19 hores d’aquest dijous, havien votat 9.117 persones, el 67% de les quals estarien encantades amb què La Roja jugués al Camp Nou mentre el 33% ho desaprovaven.

L’últim partit que va jugar la selecció espanyola a Catalunya va ser el 18 de febrer de 2004 i ho va fer en un altre partit amistós, en aquest cas contra Perú, a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. Han passat quasi 18 anys. Contra Perú van jugar amb la samarreta d’Espanya llegendes del futbol català com Carles Puyol, Xavi Hernández i Raúl Tamudo. Per trobar la selecció espanyola jugant al Camp Nou hem de remuntar-nos als Jocs Olímpics de 1992, on va guanyar la medalla d’or en la final que va jugar el 8 d’agost contra Polònia. En aquell partit hi van jugar Pep Guardiola, Luis Enrique o Albert ‘Chapi’ Ferrer.

Joan Laporta va dir, en l’última campanya electoral, que “no té sentit que la selecció espanyola jugui al Camp Nou”. Sí que té sentit per la majoria dels catalans, segons l’enquesta de Naciódigital.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.