La Generalitat té dos mesos per complir amb el 25% de castellà a les escoles

El TSJC ha decretat la fermesa de la sentència sobre la llengua vehicular a l’ensenyament i Educació ha d'expliocar en deu dies com l'aplicarà

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray
El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha decretat la fermesa de la sentència que obliga les escoles catalanes a impartir un 25% de les classes en llengua castellana, i ara el Departament d’Educació de la Generalitat té deu dies per explicar com i quin òrgan l’aplicarpa, i dos mesos per aplicar-la.

En concret, el decret emès aquest divendres pel TSJC obliga Educació, un cop justifiqui la recepció de la comunicació sobre la fermesa de la sentència en el termini de deu dies des que l’ha rebut, a que “la porti a pur i degut efecte i practiqui el que exigeixi el compliment de les declaracions” contingudes en la sentència.

Aquest decret del TSJC arriba dos mesos després que el Tribunal Suprem rebutgés el recurs presentat per la Generalitat contra la sentència, emesa pel TSJC el 16 de desembre del 2020.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.