El Suprem rebutja tots els recursos contra els indults als líders del procés

Ni Cs, ni el PP ni Vox estan legitimats per impugnar la mesura de gràcia concedida pel govern central

El judici de l'1-O
El judici de l'1-O

El Tribunal Suprem ha rebutjat aquest dijous admetre, per manca de legitimació activa dels recurrents, tots els recursos plantejats contra els indults als dirigents del procés condemnats a penes d’entre 9 i 13 anys i empresonats com a culpables de sedició, concedits pel govern d’Espanya el passat mes de juny.

En una decisió adoptada per majoria sense unanimitat, la secció cinquena de la Sala Tercera del Contenciós Administratiu del Suprem ha donat la raó a l’Advocacia de l’Estat, ja que ha considerat que Vox, el PP, l’exdelegat del govern central a Catalunya Enric Millo, els diputats de Ciutadans Inés Arrimadas, Carlos Carrizosa i José María Espejo-Saavedra, i les plataformes Convivència Cívica Catalana i Pro Patrimonium Sijena y Jerusalén no estaven legitimats per impugnar la concessió de la mesura de gràcia.

Tots els detalls i els arguments de la resolució amb què el Suprem ha estimat les al·legacions prèvies formulades per l’Advocacia de l’Estat contra aquests recursos es coneixeran durant els pròxims dies.

(Visited 69 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari