Els veïns contra els que tallen la Meridiana

Els veïns de Meridiana Sin Cortes vam protagonitzar, aquest dimarts 18 de gener, una nova cassolada contra la presència diària del grup secessionista Meridiana Resisteix. En aquesta ocasió es va poder veure com, de nou, els mossos van optar per protegir el grup secessionista forçant-nos als veïns de Meridiana Sin Cortes, a mantenir una distància excessiva, 40 metres, per facilitar l’aquellarre dels incívics convocats per l’ANC .

Vam tornar a creuar-nos les acusacions mútues sobre feixisme amb ells. Pensen, com a bons aprenents del totalitarisme, que qui no està amb ells és feixista. La diferència està que ells ens neguen el dret a estar-hi manifestant-nos, mentre des de Meridiana Sin Cortes els comminàvem a manifestar-se a l’esplanada de Renfe on no molestarien ningú. Per la seva banda els de Meridiana Resisteix ens acusaven, com si fos un mantra, de colons i anticatalans, com si per ser català sigui obligatori ser independentista i esquinçar-se les vestidures i reclamar l’amnistia dels sediciosos condemnats i fugits.

La Conselleria d’Interior continua mirant cap a una altra banda ignorant el greu focus de violència que generen els talls diaris a Meridiana. L’agressivitat dels que pretenen apropiar-se diàriament de la Meridiana és una constant que cada setmana se salda amb alguna agressió, com la que van patir, fa uns dies, una mare i una filla en creuar per la zona i fer-los una critica que va ser ràpidament contestada amb violència com es va veure a les imatges distribuïdes en xarxes socials. De nou els mossos d’esquadra van optar per protegir els manifestants violents.

Ningú no entén l’actitud del conseller Joan Ignasi Elena ignorant la realitat que aquest focus de violència latent suposa per a la convivència veïnal. El cansament veïnal és alt, però l’apatia és la reacció a un govern facciós que ignora la majoria dels seus ciutadans.

Meridiana Sin Cortes tornarà el proper dimarts a fer una cassolada a aquests impresentables. No permetrem que s’enquisti a la societat barcelonina una xacra com són els talls diaris a la zona de Meridiana.

Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.