Els treballadors posen fi a la vaga de recollida d’escombraries a Salt

L'acord s'ha assolit de matinada amb l'empresa FCC Medio Ambiente després de 22 dies de protesta

Els treballadors del servei de recollida d’escombraries de Salt (Gironès) han posat fi a la vaga indefinida després de 22 dies de protesta. CCOO ha informat en un comunicat que aquesta matinada s’ha assolit un acord amb l’empresa FCC Medio Ambiente que posteriorment la plantilla ha ratificat.

L’entesa entre totes dues parts arriba després que l’ajuntament de la localitat donés un ultimàtum de 24 hores a FCC perquè recollís les escombraries, emparat per un informe de Salut Pública, segons El Periódico. Els contenidors i carrers de Salt acumulen residus des del passat 25 de desembre.

CCOO ha informat que la vaga queda desconvocada amb efecte immediat des d’avui, per la qual cosa els treballadors reprendran la seva activitat laboral aquest dissabte. El sindicat explica que no va tenir una altra opció que aturar davant “la falta de conveni col·lectiu, problemes en matèria de seguretat i salut i en termes de contractació i enfront de la falta de resposta per part de l’empresa”.

A més, critiquen que “durant el desenvolupament de la vaga s’han emprès actituds molt greus, que han dificultat molt poder facilitar la negociació i assolir un acord”. Ara, CCOO reitera les seves disculpes a la ciutadania de Salt per les molèsties causades i li agraeix la seva comprensió.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.