Castiguen el cap d’anticorrupció dels Mossos relegant-lo a comissari

Antoni Rodríguez tutelava casos de caràcter polític com els que afectaven Laura Borràs o Miquel Buch

L’intendent dels Mossos d’Esquadra que va tutelar investigacions de corrupció política que van afectar entre altres dirigents de la Generalitat com Miquel Buch i Laura Borràs ha estat destinat a una comissaria de fora de Barcelona. Antoni Rodríguez, fins ara cap de la Comissaria General de Recerca Criminal, ha estat nomenat aquest dilluns nou cap de l’àrea bàsica de seguretat de Rubí, segons informa la policia catalana en un comunicat.

El nou destí de Rodríguez es produeix després que el 21 de desembre passat la nova cúpula dels Mossos d’Esquadra el destituís com a màxim responsable de la investigació al cos policial. Antoni Rodríguez serà substituït pel tinent Ramon Chacon.

La destitució de Rodríguez va ser un dels primers canvis després de l’entrada als Mossos del nou comissari en cap, Josep Maria Estela, en substitució de Josep Lluís Trapero.

Rodríguez liderava fins ara, des de la Comissaria General de Recerca Criminal (CGIC), les investigacions judicials més sensibles de l’organització policial: entre elles algunes relacionades amb la corrupció de formacions polítiques.

(Visited 260 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari