Per què un periodista ‘indepe’ de TV3 critica el govern català?

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró
El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró

Mentre segueix el degoteig de queixes i crítiques de figures de Junts i la seva òrbita contra decisions editorials de programes i estrelles de TV3 i Catalunya Ràdio, un periodista polític independentista que treballa als serveis informatius de TV3 ha expressat -a Twitter, això sí- una queixa en el sentit contrari.

Jordi Eroles, un habitual dels TN -però no de les crítiques al govern català-, ha considerat que pagar per circular pels túnels del Garraf és un “atracament”, en un comentari sobre el recent encariment del preu: “Cagundena!!!! No hi ha dret aquest atracament diari als qui anem a treballar. Bé, continuaré passant per les Costes del Garraf, com milers de conductors, perquè els descomptes de la C-32 són ridículs i t’obliguen a fer els dos trajectes diaris per l’autopista!”.

Com Eroles, molts conductors de la zona s’han indignat per la forta pujada del 5,4% del preu del peatge dels túnels del Garraf, que s’ha aplicat després que la Generalitat, aquesta tardor, establís un sistema de bonificació per als viatges d’anada i tornada en el mateix dia. Alguns dels usuaris, de fet, s’han mobilitzat per reclamar la gratuïtat de l’autopista C-32, el peatge de la qual, controlat pel Departament de Territori de la Generalitat -que encapçala el vicepresident Jordi Puigneró (Junts)-, és un dels més cars d’Espanya.

La finalització de les concessions de les autopistes catalanes que gestionava l’Estat central, l’any passat, va eliminar alguns peatges, però la notícia viària de l’inici d’aquest 2022 és que aquells que depenen de la Generalitat, a més de mantenir-se, s’han encarit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.