L’Hospital de Bellvitge prohibeix les visites per evitar contagis de covid

El centre se suma a d'altres que tanquen portes per l'increment de contagis als pacients

L’Hospital de Bellvitge ha prohibit “totalment les visites de familiars i acompanyants” dels malalts ingressats per evitar nous contagis de covid-19 entre els pacients. En un comunicat enviat a les famílies, la direcció del centre sanitari, que disposa de més de 900 places sanitàries, argumenta haver pres aquesta decisió “davant la preocupant situació epidemiològica actual”.

Amb aquesta mesura restrictiva, l’Hospital de Bellvitge se suma a altres centres sanitaris i sociosanitaris de Catalunya que han restringit el règim de visites als pacients ingressats per aturar contagis. Com també a altres centres, però, la direcció de Bellvitge permet excepcionalment acompanyar els pacients menors d’edat i els pacients que estan en una situació terminal.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.