Un jove denuncia una agressió homòfoba a Calafell

L'Observatori contra l’Homofòbia ofereix suport psicològic i jurídic de la víctima

Un jove ha denunciat haver sofert una agressió homòfoba a Calafell dijous passat de matinada. Segons ha informat l’Observatori contra l’Homofòbia, la víctima va rebre un cop de puny a la cara mentre l’agressor li insultava al crit de “bujarra de merda”.

La víctima va fer pública l’agressió en un primer moment a través de les xarxes socials. No va poder identificar el seu atacant, però sí que va reconèixer que anava en grup. Mostrant el nas ensangonat, el jove va dir no tenir paraules i va animar els seus amics i amigues a cuidar-se.

L’Observatori contra l’Homofòbia va condemnar l’agressió i va activar els seus protocols per a oferir-li suport psicològic i assessorament jurídic a l’afectat. En un primer moment, no havia presentat denúncia davant els Mossos d’Esquadra, però ara serà el cos de policia el que es posarà en contacte amb el jove per a recollir la denúncia.

Segons les xifres de l’observatori, enguany, s’han registrat 280 incidències a Catalunya, 11 de les quals corresponen a la demarcació de Tarragona. És un 175% més que l’any passat.

(Visited 115 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari