Borràs munta el pessebre i l’arbre al Parlament

La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, va anunciar que aquest any el Parlament tindria un avet de Nadal al costat de l’escala d’honor i un pessebre ben vistós. La cambra es mantenia sense aquests elements, entre altres coses perquè suposa, especialment en el cas del pessebre, prendre partit per una tradició religiosa que, tot i ser majoritària, no és única ni institucional.

I tenint en compte que a molts municipis ha provocat problemes, el millor era quedar-se’n al marge. A part d’això, el Parlament acostuma a tancar els dies i les setmanes que envolten Nadal o Reis, i per tant l’arbre i el pessebre lluiran poc. Però Borràs els ha tornat al Parlament. El seu equip admet que esperaven crítiques i polèmica, cosa que sempre li va bé a Borràs. Però en contra del que s’imaginaven, ningú s’ha queixat.

Laura Borràs va rebre la setmana passada el president de les Corts Valencianes, Enric Morera. La visita del valencià ja és gairebé una tradició. I és que mai cap altre president de la cambra valenciana havia visitat tants cops el Parlament per ser rebut. Morera aprofita cada cop que pot per fomentar aquestes trobades. Ja ho va fer amb Carme Forcadell i amb Roger Torrent, i ara també amb Laura Borràs.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari