Borràs munta el pessebre i l’arbre al Parlament

La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, va anunciar que aquest any el Parlament tindria un avet de Nadal al costat de l’escala d’honor i un pessebre ben vistós. La cambra es mantenia sense aquests elements, entre altres coses perquè suposa, especialment en el cas del pessebre, prendre partit per una tradició religiosa que, tot i ser majoritària, no és única ni institucional.

I tenint en compte que a molts municipis ha provocat problemes, el millor era quedar-se’n al marge. A part d’això, el Parlament acostuma a tancar els dies i les setmanes que envolten Nadal o Reis, i per tant l’arbre i el pessebre lluiran poc. Però Borràs els ha tornat al Parlament. El seu equip admet que esperaven crítiques i polèmica, cosa que sempre li va bé a Borràs. Però en contra del que s’imaginaven, ningú s’ha queixat.

Laura Borràs va rebre la setmana passada el president de les Corts Valencianes, Enric Morera. La visita del valencià ja és gairebé una tradició. I és que mai cap altre president de la cambra valenciana havia visitat tants cops el Parlament per ser rebut. Morera aprofita cada cop que pot per fomentar aquestes trobades. Ja ho va fer amb Carme Forcadell i amb Roger Torrent, i ara també amb Laura Borràs.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.