Anul·lacions de Nadal al Govern

Els diferents departaments, empreses públiques, organismes i àrees que depenen del Govern de la Generalitat ja tenien muntats i agendats els sopars de Nadal per als pròxims dies. Però la setmana passada el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, va fer un pas més en les recomanacions de cara a les festes nadalenques i va demanar que no es fessin sopars ni dinars d’empresa a Catalunya aquests dies, atès que reuneixen moltes persones en poc espai i sense mascareta, per poder menjar. El missatge va caure com una llosa sobre els sopars de la gent del govern, i les anul·lacions es van succeir en poques hores. Argimon ha deixat la Generalitat sense sopar nadalenc.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.