El Govern lamenta que la Conferència de Presidents no se celebri abans

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, demanarà el dimecres en la trobada "més claredat" cap a la ciutadania

El president de la Generalitat, Pere Aragonès
El president de la Generalitat, Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, participarà dimecres que ve en la Conferència de Presidents autonòmics convocada pel Govern de Pedro Sánchez. No obstant això, la Generalitat ha lamentat a través d’un comunicat que la trobada telemàtica no se celebri abans donada la proximitat de les festes de Nadal i així ho ha traslladat a l’Executiu central.

Aragonès explicarà en la reunió l’estratègia catalana per a abordar la sisena onada de la pandèmia després de conèixer les decisions que s’adoptin a la Comissió delegada en matèria de covid i les que surtin del Consell Executiu del dimarts. Entre les seves peticions, el president reclamarà a Sánchez “més claredat” cap a la ciutadania quant a la lluita contra el coronavirus i tornarà a reclamar que es mantinguin els fons covid en 2022.

En el seu escrit, el Govern manifesta la seva confiança que la Conferència de Presidents sigui “útil” i serveixi per a prendre decisions de manera cordial.

Pedro Sánchez ha anunciat aquest matí des de la seu de la Delegació del Govern a Catalunya que la 22a reunió de presidents autonòmics serà telemàtica, encara que s’organitzarà des del Senat. La trobada, ha dit el president, “té com a objectiu l’anàlisi de l’evolució de la pandèmia i l’estudi de mesures compartides per a fer-li front”.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari