El pare de quina dirigent d’ERC s’enganxa amb Miriam Nogueras?

Alba Vergés

Responent a un grup de piulades de la portaveu de Junts al Congrés Miriam Nogueras, que qüestionaven l’acord subscrit entre ERC i el govern espanyol sobre la llei audiovisual, Josep Maria Vergés, pare de l’exconsellera de Sanitat i actual vicepresidenta del Parlament, Alba Vergés (ERC), ha escrit: “Creia que éreu més bona gent”. Amb aquesta contundència respon a les set piulades en què Nogueras deixa com un drap brut el pacte que permetrà que Pedro Sánchez aprovi els pressupostos del 2022.

L’asseveració de Vergés no ha deixat indiferent Nogueras, que també ha respost: “No t’equivoquis JM. No compartir el que feu no és ser mala gent. Em sap greu, però tenim tot el dret a opinar sobre un “acord” (un mal acord al nostre entendre) que havia de ser de país i que alguns han reduït a partit. El temps dirà. Salut, Josep M.”.

Així, sembla que la mala maror existent entre Junts i ERC, socis de govern a la Generalitat, traspassa a l’àmbit familiar. El pare de les Vergés -recordem que una germana de l’Alba Vergés, la Núria Vergés, és la directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, un organisme adscrit al Departament d’Igualtat i Feminismes- és força conegut en l’àmbit polític català. La seva presència al Parlament, especialment quan la seva filla Alba va ser elegida diputada per primer cop, va ‘convertir-lo’ en el diputat 136 de l’hemicicle, almenys així se’l coneixia entre passadissos del Parlament.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.