Entren a la presó els dos primers condemnats per l’assalt a Blanquerna

Es tracta de José Pedro Cruz i d'Íñigo Pérez de Herrasti, ingressats en un centre penitenciari des de dilluns i dimarts, respectivament

Atac a Blanquerna
Atac a Blanquerna

Dos dels condemnats per l’assalt que es va produir el 2013 a la delegació de la Generalitat a Madrid, al Centre el Cultural Blanquerna, han ingressat a la presó segons ha confirmat l’ACN. Es tracta de José Pedro Cruz, qui es troba en un centre penitenciari almenys des d’aquest dilluns, i d‘Íñigo Pérez de Herrasti, en una presó de Madrid des del dimarts.

Són els primers dels 14 condemnats que hi ingressen després que, fa un mes, l’Audiència de Madrid ordenés l’empresonament de 10 dels 14 condemnats, els quals -excepte Cruz i Pérez de Herrasti- estan pendents d’entrar en un centre penitenciari durant els pròxims dies. Pel que fa als quatre restants, un es troba en cerca i captura; un altre, que va fugir, va ingressar el maig en un centre de reinserció social de Madrid i actualment està en tercer grau; i els altres dos estan pendents de rebre l’indult.

Els fets van ocórrer l’11 de setembre del 2013, quan un grup d’ultradreta va entrar a la seu de la Generalitat a Madrid per impedir la celebració de la Diada.

(Visited 144 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari