Blanquerna acomiada el professor acusat d’assetjament sexual

La comissió que ha investigat les tres denúncies conclou que els fets han estat "molt greus"

Alumnes protestant davant la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals contra el professor acusat d'assetjament (ACN)
Alumnes protestant davant la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals contra el professor acusat d'assetjament (ACN)

La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna ha acomiadat el professor acusat per diversos alumnes d’assetjament sexual. Segons explica en un comunicat que signa la directora general de la facultat, Giorgia Miotto, la comissió que ha investigat les tres denúncies que pesaven sobre el professor ha conclòs que els fets són “molt greus”:

El conveni col·lectiu de l’entitat estipula que en casos d’aquesta mena procedeix acomiadar l’acusat. El setembre passat hi va haver una primera denúncia sobre el mateix professor per la qual se’l va apartar uns mesos. En total, la mediadora del centre encarregada del compliment del protocol contra l’assetjament sexual va rebre quatre denúncies contra el docent, tot i que hi ha més casos pels qual no s’ha presentat demanda.

El modus operandi del docent, segons informa Nació Digital, consistia en seguir per Instagram a totes les noies que li semblaven interessants, les comentava publicacions, reaccionava a històries amb emoticones d’un foc i interactuava amb elles. D’altra banda, El Periódico va més enllà i indica que primer hi havia un correu electrònic de contacte, després enviava e-mails més informals on pujava el to i, finalment, passava als missatges per Whatsapp i Instagram.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari