Dimiteix l’encarregada d’aplicar el 25% de castellà a les aules catalanes

Maite Aymerich assegura que vol centrar-se en la política municipal a Sant Vicenç dels Horts

La portaveu de Junts per Sant Vicenç, Maite Aymerich

La directora general de Currículum i Personalització, Maite Aymerich, responsable d’aplicar la quota del 25% de castellà a les escoles catalanes, ha anunciat a través de les xarxes socials que deixa el seu càrrec al Departament d’Educació per centrar-se en la política municipal. Així, des de la conselleria asseguren que la decisió d’Aymerich no està relacionada amb la sentència del Tribunal Suprem sobre l’assumpte, sinó que “havia estat comunicada fa setmanes” de manera que la va prendre abans que es conegués el dictamen judicial.

Aymerich és la portaveu de la formació municipal de Junts per Sant Vicenç -formada per ERC i Vicentins pel Canvi-, i en el vídeo que ha compartit a les xarxes socials ha remarcat el seu “compromís amb el projecte” i ha recordat que està “disposada a fer tot” el que estigui a la seva mà “per fer-ho possible”. També ha afirmat que presentar la dimissió “no ha estat una decisió fàcil”, però que ho fa “per poder dedicar totes les energies al nostre municipi“.

La ja exresponsable de l’organisme d’Educació va ser alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts entre el 2015 i el 2019, després que el líder d’ERC, Oriol Junqueras, renunciés al càrrec per dedicar-se a la política autonòmica. Ara, Aymerich vol tornar a ser candidata a les eleccions municipals del 2023.

(Visited 126 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari