Manifestació a Barcelona contra les violències masclistes pel 25N

Amb el lema Fúria feminista contra les violències masclistes-Passem de la por a la ràbia

El moviment feminista torna al carrer amb motiu del 25N, el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones. Milers de persones s’han manifestat pel passeig de Gràcia amb el lema Fúria feminista contra les violències masclistes-Passem de la por a la ràbia.

La marxa, que ha començat a la cruïlla amb la Diagonal, ha avançat enmig d’un ambient festiu i reivindicatiu, cridant a ocupar els carrers contra totes les formes de violències masclistes. La Guàrdia Urbana ha xifrat en 3.000 els assistents, mentre que l’organització ha elevat l’assistència a 30.000.

Dones joves i grans, però també nois i homes i alguns infants, han sortit al carrer per reivindicar l’erradicació de la violència. Com en altres mobilitzacions, com la del 8 de març, el color lila ha estat el predominant entre les manifestants.

Després d’una perfomance artística, la manifestació ha començat a caminar, poc abans de les 7 del vespre, ocupant de forma dispersa el passeig de Gràcia. La manifestació ha avançat lentament i ha arribat quan passaven pocs minuts de les 8 del vespre a la plaça de Catalunya, on s’ha llegit el manifest de forma coral, a diferents veus, i hi ha hagut parlaments i música reivindicativa, en un acte conduït per Àrid Soldevila i Adriana Fuertes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides