Sanitat no aprova limitar els horaris de l’hostaleria ni reduir aforaments

La ministra Darias informa que no hi haurà restriccions després de la forta oposició del sector de l'hostaleria

Finalment, no es limitaran els horaris dels bars, restaurants i discoteques, ni tampoc es reduiran els aforaments tal com han proposat els experts a la comissió de salut pública i com ha avançat La Vanguardia. S’aprova el document que estableix els nivells de risc, però no anirà acompanyat de mesures restrictives en funció del risc.

La comissió de Salut Pública, vinculada al Ministeri de Sanitat, ha estudiat aquest dimarts el tancament dels bars i restaurants a les 11 de la nit i el de les discoteques a la 1 de la matinada, en el que hauria estat un nou gir de guió contra la lluita de la pandèmia.

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha tret importància a l’estudi d’aquestes restriccions recomanades pels experts, limitant-se a dir que s’ha optat per la prevenció (sobretot l’ús de la màscara) i la vacunació.

La forta oposició del sector de l’hostaleria i de les comunitats autònomes ha estat el que ha tombat les recomanacions dels sanitaris.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides