Canadell acusa ERC d’apostar per l’autonomisme i Aragonès s’indigna

Retreu que el pacte amb els comuns és "autonomisme i el preludi d'un nou tripartit" i el president abandona el ple

Joan Canadell
Joan Canadell

El diputat de Junts Joan Canadell, encarregat de fixar la posició del partit en el debat de les esmenes a la totalitat dels pressupostos per al 2022, ha tingut paraules molt dures contra ERC i el president de la Generalitat, Pere Aragonès, a qui ha acusat d’haver “esquerdat” la majora del 52%. Segons ell, el pacte amb els comuns és el “preludi” d’un nou tripartit basat en la “via àmplia” que defensa el president i que, segons Canadell, és “autonomista”. “L’acord amb els comuns allunya cada vegada més l’embat”, ha apuntat el diputat.

Els retrets de Canadell han indignat el president de la Generalitat, Pere Aragonès. Canadell, des del faristol, s’ha dirigit directament al president, i aquest tot seguit ha demanat explicacions a Jordi Puigneró, vicepresident del Govern, assegut al seu costat. Puigneró no ha convençut Aragonès i aquest ha abandonat el ple indignat.

En absència d’Aragonès, Canadell ha continuat amb els retrets a ERC. D’altra banda, ha optat per la ironia per referir-se als de Jéssica Albiach: “Benvinguts als pressupostos del Hard Rock i dels Jocs Olímpics d’Hivern”.

(Visited 231 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari