Arxivada la querella de Jaume Roures contra Pere Rusiñol

La jutgessa descarta que el periodista injuriés l’empresari quan va tractar-lo d’estafador arran del tancament de Público

Jaume Roures, factòtum de Mediapro
Jaume Roures, factòtum de Mediapro

La magistrada titular del Jutjat d’Instrucció número 24 de Barcelona, María Antonia Coscolla, ha arxivat la querella per injúries i calúmnies que va presentar l’empresari Jaume Roures contra el periodista Pere Rusiñol.

Roures es va querellar contra Rusiñol perquè aquest periodista l’havia titllat d’”estafador” en una entrevista concedida a Regió 7, pel comportament de l’empresari amb relació al tancament de d’edició impresa del diari Público.

La magistrada considera que Rusiñol no va atribuir cap delicte a Roures, sinó que va emprar el qualificatiu d’”estafador” com una expressió comú pel fet d’haver-se sentit enganyat, en el marc d’una crisi laboral.

En concret, Rusiñol va comentar que Roures “controlava la societat des d’una empresa d’Holanda, un paradís fiscal, i això que nosaltres criticàvem els paradisos fiscals. Quan ho van descobrir, ja havia tancat”.

La interlocutòria, que decreta el sobreseïment total i provisional de la querella, pot ser objecte de recurs per part de Roures.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides