Absolts els ‘nou de Lledoners’

El jutge descarta que delinquissin durant la protesta contra el trasllat dels dirigents del procés presos

Els nou de Lledoners
Els nou de Lledoners

Els nou activistes independentistes encausats per haver participat en les protestes contra el trasllat dels dirigents independentistes des de la presó de Lledoners a Madrid, la matinada de l’1 de febrer del 2019, han estat absolts per un jutge de Manresa.

Aquests activistes, coneguts popularment com els nou de Lledoners, havien afrontat peticions de fins a set anys de presó, acusats d’haver provocat aldarulls i d’haver lesionat agents dels Mossos d’Esquadra, acusacions que al jutge no ha considerat acreditades.

La Fiscalia ja havia retirat l’acusació per un delicte de desordres públics contra sis d’aquests activistes abans de la conclusió de la vista oral, a principis d’aquest mes de novembre, i sol·licitava penes de fins a cinc anys per a tres acusats, per desordres, atemptat contra l’autoritat i tres delictes lleus de lesions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides