Absolts els ‘nou de Lledoners’

El jutge descarta que delinquissin durant la protesta contra el trasllat dels dirigents del procés presos

Els nou de Lledoners
Els nou de Lledoners

Els nou activistes independentistes encausats per haver participat en les protestes contra el trasllat dels dirigents independentistes des de la presó de Lledoners a Madrid, la matinada de l’1 de febrer del 2019, han estat absolts per un jutge de Manresa.

Aquests activistes, coneguts popularment com els nou de Lledoners, havien afrontat peticions de fins a set anys de presó, acusats d’haver provocat aldarulls i d’haver lesionat agents dels Mossos d’Esquadra, acusacions que al jutge no ha considerat acreditades.

La Fiscalia ja havia retirat l’acusació per un delicte de desordres públics contra sis d’aquests activistes abans de la conclusió de la vista oral, a principis d’aquest mes de novembre, i sol·licitava penes de fins a cinc anys per a tres acusats, per desordres, atemptat contra l’autoritat i tres delictes lleus de lesions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.