Junts acusa Aragonès de canviar les regles del joc

Artadi assegura que ERC ha volgut pactar amb els comuns "des del primer dia"

Elsa Artadi

La diputada i presidenta del grup municipal de Junts a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha acusat el cap de l’executiu català, Pere Aragonès, de canviar les regles del joc per obrir la negociació dels pressupostos del 2022 als comuns. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, Artadi ha assenyalat que “no és la investidura que nosaltres vam treballar“, però ha evitat titllar d’incompatible el pacte amb En Comú Podem.

“Vam treballar per un govern independentista i una legislatura independentista”, ha remarcat la diputada de JxCat, que ha admès la seva “sorpresa” davant el que considera un “gir de guió” i un “canvi de les regles del joc”. Segons ha assegurat Artadi, ERC vol pactar amb els comuns “des del primer dia”.

La presidenta del grup municipal de Junts ha demanat a Aragonès que “lideri, reforci i cuidi la majoria de la investidura”, i que “faci la feina que li toca”, instant així el líder de l’executiu català a seguir negociant amb la CUP. Segons Artadi “hi ha marge i s’ha de treballar” amb els anticapitalistes ja que “els uneix el camí a la independència”.

Artadi ha recordat que fa uns mesos Aragonès va arribar a dos acords, un amb la CUP i un altre amb Junts, i, en aquest sentit, ha remarcat que “no pot ser que els acords li durin només sis mesos”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.