El Govern aparca la retirada de les mascaretes als patis de les escoles

També recomana a escoles que els actes amb les famílies de cara a les festes de Nadal es facin a l'exterior

Nens amb mascareta fent cua per entrar a l'escola

La proposta de retirar la mascareta als patis de les escoles es queda en un calaix. Per ara, el Govern ho descarta davant l’augment dels contagis, sobretot entre els infants. Això després que els experts que assessoren Salut es mostressin a favor que els infants puguin anar sense mascareta al pati de les escoles de primària.

La secretària general d’Educació, Patrícia Gomà, diu que ara no és el moment. “Tot i que aquest comitè d’experts hagi fet aquest informe, recordin que això és una competència estatal. En un moment d’evolució positiva es podria pensar que anem encaminats cap a aquesta retirada, però no està sent així”.

Salut també ha recomanat a escoles i instituts que els actes amb les famílies de cara a les festes de Nadal es facin a l’exterior i que les cantades de nadales es facin també amb mascareta.

Els indicadors de la pandèmia continuen empitjorant, tots menys els ingressos a les UCI. Aquest dijous hi ha 401 ingressats, dos més que aquest dimecres. En canvi, hi ha dos malalts menys a les UCI, que es mantenen una mica per sobre dels 90. El Govern està esperant rebre l’informe dels experts sobre el passaport covid.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides