El Govern insta la CUP a concretar per seguir negociant els comptes

Aragonès i Giró traslladen la urgència del calendari dels pressupostos en una reunió d'hora i mitja a la Generalitat

El Govern i la CUP s’han emplaçat aquest dimarts a continuar negociant els pressupostos per al 2022 després d’una reunió urgent al Palau de la Generalitat. La trobada ha durat una hora i mitja i hi han participat el president del Govern, Pere Aragonès, el conseller d’Economia, Jaume Giró, i els diputats de la CUP Dolors Sabater, Eulàlia Reguant, Carles Riera i Montserrat Vinyets.

Fonts de l’Executiu català han explicat que durant la trobada Aragonès i Giró han traslladat a la CUP la seva voluntat de continuar negociant els comptes, malgrat que la formació anticapitalista hagi anunciat que presentarà una esmena a la totalitat.

En el transcurs de la trobada, durant la qual la CUP ha explicat la decisió adoptada per les bases en la votació d’aquest dilluns, tant el president com el conseller d’Economia han insistit en la “urgència” del calendari.

Així, han insistit que s’hauria d’arribar a tot tardar aquest diumenge a un acord per evitar el descarrilament definitiu de l’entesa independentista. Les dues parts s’han emplaçat a mantenir el contacte.

Davant aquesta situació, Aragonès i Giró també han demanat a la CUP que concreti les seves demandes i detalli com es tradueix aquesta voluntat de continuar negociant malgrat esmenar els pressupostos. A la sortida, la CUP ha tornat a reunir les seves assemblees.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides