Junts demana 500.000 euros pel torneig de tenis Comte de Godó

El partit presenta una esmena als pressupostos generals per dotar el campionat amb fons estatals

La diputada de Junts al Congrés, Míriam Nogueras

Junts per Catalunya (JxCat), el partit que lidera Carles Puigdemont, ha demanat al Govern central destinar 500.000 euros al torneig de tenis Comte de Godó, oficialment anomenat Barcelona Open Banc Sabadell. Com ha avançat el diari digital e-Notícies, el grup parlamentari de Junts, a instàncies de la diputada del partit al Congrés Míriam Nogueras, ha presentat una esmena al Projecte de Llei de Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per al 2022 per dotar amb mig milió d’euros la competició presidida pel Comte de Godó, celebrada anualment al Reial Club de Tenis de Barcelona.

Les esmenes parcials als PGE presentades per JxCat també demanen diners per altres competicions. En el cas del circuit de Catalunya, sol·liciten 5 milions d’euros “en concepte de cofinançament del Gran Premi de Fórmula 1“, i 10 milions més per a les obres de millora del circuit. També han presentat una altra esmena demanant 500.000 euros per contribuir al finançament del Rally Costa Daurada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides